Skip to content

Puur Plein Plezier, onderdeel van het Pleinfestival Kaatsheuvel.

In 1983 is het idee ontstaan om een braderie te organiseren op het Marktplein in Kaatsheuvel. Inmiddels is dit evenement uitgegroeid tot een 4-daags festijn, met 8 verschillende onderdelen. Gehandicapten Drumband Prins Maurits heeft in 1984 samen met de organisatie van het Pleinfestival een eerste Taptoe georganiseerd, die meer dan 30 jaar heeft plaats gevonden in Kaatsheuvel. Maurits stond dus aan de wieg van het huidige Pleinfestival en dat hebben we in 2023 gevierd met, Puur Plein Plezier, optreden van Drumband Prins Maurits, Ons Koor en zanger Joris, allemaal optredens door mensen met een beperking. De deelnemers waren razend enthousiast wat ons heeft doen besluiten er een vervolg aan te geven.

In onze tent op zondag 26 mei 2024 op het Anton Pieckplein zijn er vanaf 11.45 uur tot ca. 14.30 uur optredens van Drumband Prins Maurits, de Wilgenband uit Made, zanger Daniël Kuijs uit Waalwijk en G-dansgroep Syldance uit Tilburg.

Mensen met en zonder beperking uit de hele omgeving worden van harte uitgenodigd om dit gratis toegankelijk festijn te bezoeken.

Bij dit 4-daags Pleinfestival is ook een kermis aanwezig waarbij op zondag van 12.00 tot 13.00 uur een prikkelarm uur wordt georganiseerd, in samenwerking met de exploitanten.

Meedoen of heb je ideeën om dit pareltje aan het Pleinfestival geheel verder uit te bouwen voor 2025, mail ons op info@pleinfestivalkaatsheuvel.nl
We hopen u te zien deze zondag de 26ste mei in onze tent, dus goed weer garantie!

Het PPP – Team

 

Back To Top