skip to Main Content

Pleinparty: 538 Die Verruckte Stunde

 

In 2017 begonnen we op de Pleinparty met de Qmusic drive in show incl. het Foute Uur. De pleintent stond op z’n kop dus in 2018 en 2019 hadden we de GEHELE FOUTE PARTY. De bezoekers in onze uitpuilende Pleintent lieten zien hoe feesten echt moest en iedereen was laaiend enthousiast over de, wederom, super geslaagde avonden. Om gehoor te geven aan alle positieve reacties en de vele verzoeken van onze trouwe bezoekers, kunnen we bijna niet anders dan dit thema door te trekken.

 

538 Die Verruckte Stunde

Dus voor de Pleinparty op de vrijdag-avond 12 mei van 20 tot 24 uur trekken we dit thema door en kunnen we gaan genieten van een hele avond de “538 Die Verruckte Stunde”. En natuurlijk ook weer met gratis toegang! Maar liefst 2 Radio538-DJ’s komen dan de Pleintent op het Anton Pieckplein helemaal op zijn kop zetten. Verwacht de foutste gouwe ouwe songs, de beste disco klassiekers, de meest soulvolle beats, de hipste krakers en de meest funky refreinen om mee te blèren! Dus kom met al je vrienden, of juist dat zooitje “verruckte” kennissen, want deze avond mag niemand missen! Zorg dat iedereen op de hoogte is zodat wij er met jullie weer een gigantisch feest van kunnen maken.

 

538 DJ’s

Welke DJ’s er komen wordt later bekend gemaakt maar “Hey, maakt dat uit?” Zolang ze maar al die gave songs draaien en die gadgets het publiek in werpen toch! Oei, oei, oei, wat hebben wij er al zin in, jullie toch ook?

Back To Top