skip to Main Content

Publieksprijswinnaar Lay’s Angel

Lay’s Angels is een pop/rock-coverband van 5 topvrouwen en 1 heel gelukkige man. Met nummers van onder andere Anouk, Volbeat, Green Day, Adam Lambert maakt de band van elk optreden een feest. Het publiek heeft daarom unaniem besloten dat deze band de kick-off van het Pleinfestival mag gaan openen.
De bezetting van Lay’s Angels bestaat uit Nicole van Riel (zang), Miranda Hoevenaar- Willemse (bas), Leander Roestenberg (drums), Cynthia Laros (gitaar), Manja Filarski (zang) en Nikky Bollen (gitaar).

100% Katoen
100% Katoen is een coverband die Rock met een grote R speelt onder het motto “Vollen bak gassuh!”. 100% Katoen treedt sinds 2002 op en heeft al heel wat rock-kneiters en plezier uitgestrooid over het publiek van vele kroegen, festivals en feesten. De vijfmansformatie bestaat uit ervaren en enthousiaste muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor rock uit de jaren 70, 80 en 90. Het resultaat is een aanste- kelijk en herkenbaar repertoire. Het plezier spat van het podium en dat werkt natuurlijk aanstekelijk op het publiek!

Damage Control

Damage Control is een vijfkoppige rock-coverband uit Waalwijk, In een set van drie kwartier speelt de energieke band verschillende nummers uit hun brede rock-repertoire. Alles passeert de revu: van gouwe ouwe klassiekers tot de nieuwste scheurende gitaarpartijen,
van Black Sabbath tot Foo Fighters, van Nothing But Thieves tot The Police en nog veel meer! Niks is
te gek voor deze jonge band: er is voor ieder wat wils en je zingt ze allemaal mee. Aan een gebrek aan power zal het in ieder geval niet liggen!

Back To Top