skip to Main Content

Breaking News Kick Off donderdagavond pleinfestival

Thom Craane en Rob Grijsbach zullen tijdens het optreden van Mothers Disaster een speciaal gastoptreden verzorgen.

Deze donderdagavond mag je niet missen we beginnen al om 19.45 uur met The Difference, daarna met de verrassende winnaar van de bandstrijd The Devils Amp en we sluiten de avond af Mothers Disater met de gastoptredens van Thom Craane en Rob Grijsbach( als Johnny Cash)

Tijdens deze avond zullen er voor Villa Pardoes een loterij plaatsvinden met als hoofdprijs een uniek Kick Off Gitaar gesigneerd door alle optredende artiesten.

We hopen jullie te mogen begroeten tot donderdagavond 24 mei!!!!

Pleinfestival ‘de Kick off’ en Crossroads organiseren samen een bandstrijd!
De voorbereidingen zijn in volle gang en bands hebben zich massaal ingeschreven. Zaterdag 3 februari zal de eerste voorronde van de bandstrijd georganiseerd door de vrijwilligers van Crossroads samen met het team Kick Off van het pleinfestival plaatsvinden.
Al een aantal jaren wordt de aftrap voor het Pleinfestival op donderdagavond gegeven middels een zinderend avondprogramma vol lokale en interlokale bands. Een mooie start van 5 dagen feest.
3 jaar geleden heeft er al eens een gezamenlijke bandstrijd plaatsgevonden in Crossroads. De winnaar van die editie kreeg een mooi optreden op de Kick Off. Weet u nog wie dat waren? Inderdaad: Voltage. Toen nog onbekend, maar de juryleden van destijds hadden de kwaliteit van deze band goed ingeschat. Na de deelname van Dave Vermeulen aan het programma The Voice of Holland kent bijna iedereen de band Voltage en spelen zij op vele mooie festivals door heel het land.

Ook dit jaar slaan de organisatie van het Pleinfestival en Crossroads de handen weer in een. Muziek is geen wedstrijd. Het is dan ook heel moeilijk om een ‘winnaar’ aan te wijzen. Toch gaan we het proberen. Onze jury, welke tot na de laatste voorronde anoniem blijft zal beoordelen op diverse aspecten waaronder presentatie en kwalitatieve muzikaliteit. Alle bands krijgen na afloop een rapportje met daarop de kwaliteiten en een suggestie voor verbeterpunten.
Omdat we alle bands evenveel kans willen geven op een plek in de finale op 14 april zullen de drie finalisten pas na de 3e voorronde bekend worden gemaakt.
De winnaar van deze editie van de bandstrijd is uiteraard weer verzekerd van een sprankelend optreden tijdens de Kick Off van het Pleinfestival 2018.

Op 3 februari bent u van harte welkom om de eerste 5 bands een warm welkom te heten en vol enthousiasme aan te moedigen. Voor deze avond zijn geselecteerd: Scarlet Rose, Maxi Fusion, Mashmerize, Heisenberg en Transferium.
Vanaf 19.30u is Crossroads aan de Dreefseweg 80 in Kaatsheuvel geopend. Wees op tijd want om 20.00u zal de eerste band het startschot geven! De entree voor alle avonden is geheel gratis, alle leeftijden zijn van harte welkom. Onder de achttien geld uiteraard NIX

Optreden met je band tijdens Kick Off Pleinfestival 2018?

Altijd met je band willen optreden op een prachtig groot podium voor een enthousiast publiek, dit is je kans!

Het team van de kick off Pleinfestival gaat samen met jongerencentrum Crossroads een bandstrijd organiseren voor een optreden tijdens de Kick-Off pleinfestival op 24 mei 2018.

Wil jij met je band deelnemen vraag dan het inschrijfformulier op via mail adres: kick-off@pleinfestivalkaatsheuvel.nl Vul deze volledig in en stuur deze op tijd terug.
Na een selectie onder de aangemelde bands zullen 8 bands worden uitgenodigd om deel te nemen aan de voorrondes.

De voorrondes zullen in Crossroads op 03-02 en 24-02 plaatsvinden, de 4 bands die naar de finale gaan worden 24-02 aan het eind van de 2e voorronde bekend gemaakt en zullen strijden tijdens de finale op 03-03-2018 voor een optreden op 24-05-2018 tijdens de kick off pleinfestival 2018

Inschrijven kan vanaf 20-11 tot 17-12-2017 op mail adres:                                        kick-off@pleinfestivalkaatsheuvel.nl

Op 08-01-2018 zullen de bands die gaan deelnemen aan de bandstrijd bekend worden gesteld.
Team Kick off pleinfestival 2018 ziet jullie inschrijving tegemoet.

Back To Top