skip to Main Content

Efteling Familiemiddag
Op donderdagmiddag 23 mei vanaf 15.00 uur tijdens
de familiemiddag zijn er weer diverse leuke activiteiten voor de kinderen! Bij binnenkomst in de tent krijgt elke jonge bezoeker tot 12 jaar een stempelkaart voor de gratis activiteiten en de lekkerste versnaperingen. Voor de allerkleinsten staan er een luchtkussen en een ballen- bak, maar er is natuurlijk nog veel meer te doen…
Ballonnenclown Dico maakt vanuit een compact karretje in een handomdraai allerlei leuke balloncreaties: een aap in een palmboom, een vliegtuig, Donald Duck, een Minion, Mickey Mouse en tal van andere creaties zijn mogelijk.
De Pannenkoeken- bakker zorgt natuurlijk voor de lekkerste versnaperingen. Het pannenkoe- kentheater verstrekt uit zijn busje pannen- koeken die zijn gemaakt met biologisch meel, waarop alle kinderen zelf stroop, suiker of Nutella mogen smeren.

Yets Colours maakt met schmink een heel ander persoon van de bezoekers. Word je het liefst geschminkt als een prinses, een tijger of toch een eenhoorn? Het kan allemaal, dus kom gezellig langs!

Multi Tosti Food Experience
Heb jij wel eens aan jouw lekkerste tosti óóit gedacht? Heb je er nog nooit één gemaakt? Dan ben je bij Multi Tosti aange- komen op de perfecte all-inclusive reisbestemming. Op ons menu staat een reisbeleving rondom het maken van jouw lekkerste Multi Tosti. Proef allerlei kazen, diverse vleeswaren en (h)eerlijke groenten en fruit. Ook allerlei zoetigheden zijn aanwezig. Leef je uit en combineer zoals jij dat wilt. Je reis start op de Multi Tosti Foodmarket. Slenter langs de vele in- grediënten en ontdek hoe jouw nieuwe combinaties smaken. Je mag de Multi Tosti maken zoals jij dat bedenkt! Jij bent per slot van rekening bij ons vandaag de baas!

Ons keuzemenu bestaat tijdens het Pleinfestival in Kaatsheu- vel uit een Kinder Experience. Kinderen mogen gratis een allerlekkerste tosti komen maken. Óók de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s kunnen natuurlijk een lekkerste tosti ooit komen maken. Of zij gaan naar de Multi Tosti Blikvanger (die staat op het evenemententerrein vlakbij de tent) en zoeken daar één van al die lekkere Multi Tosti varianten uit.
Voor aanvullende informatie kijkt u op www.multitosti.nl.
Wendy on Top maakt prachtige glitter-tattoos voor alle kinderen die er stoer en stralend bij willen lopen.

Kinderopvang Mikz
vermaakt de kinderen met een ontdek- kingsreis. De wereld is groot en er valt genoeg te ontdekken. Bij Mikz mag je zelf op onderzoek uit. Creëer je eigen weg en ga op reis over het parcours. Hoe ziet jouw wereld eruit? Hoe ga je eigenlijk op reis? Ga je op de ets of liever met het vliegtuig? Dat mag je helemaal zelf weten. Dat mag je ook helemaal zelf maken. Niets is te gek, alles mag. Bij Mikz reis je over het parcours met je zelfgemaakte vervoer.

Kleurwedstrijd
De Efteling heeft het mede mogelijk gemaakt dat er dit jaar weer een kleurwedstrijd gehouden wordt. De mooiste kleurplaten kunnen leuke prijzen winnen! De DJ van Efteling Kids Radio maakt de winnaars op zaterdagmiddag tijdens Pleinergy bekend. De kleurplaten zijn te vinden in de grote tent en na het kleuren in te leveren in de brieven- bus die voorin de tent staat.

Back To Top