skip to Main Content

Efteling Familiemiddag
Op donderdagmiddag 19 mei vanaf 16.00 uur zullen er tijdens de familiemiddag weer allerlei leuke activiteiten voor de kinderen zijn! En zoals bekend mag zijn, natuurlijk weer alles gratis!

Maak je eigen button, versier de mooiste kleurplaten of leef je uit op een springkussen.

Daarnaast kunnen alle kids gratis ranja drinken en is er voor al onze jonge gasten ook een broodje hamburger beschikbaar.

 

Familieshow: De Magische Kast                         

Daarnaast hebben we dit jaar een fantastische familieshow weten vast te leggen voor al onze bezoekers: De Magische Kast. Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats.     Gratis af te halen, wat een topdeal! Maar de kast heeft iets geks: hij zit al 100 jaar op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Lukt het Huub en zijn publiek om samen de magische kast open te krijgen? Wat zou er in de kast zitten en wat doe je als blijkt dat ‘ie betoverd lijkt te zijn?Deze familievoorstelling, waarmee Huub in 2021 Nederlands kampioen goochelen voor kinderen is geworden,     zit boordevol: magische trucs, grappige twists, jongleerkunsten en verrassende effecten. Dankzij Huub’s jarenlange    ervaring als artiest weet hij als geen ander kinderen, maar ook zeker volwassenen te verbazen. Huub haalt alles uit de kast om er een onvergetelijke show van te maken!

Back To Top