skip to Main Content

Efteling Seniorenmiddag
Tijdens de Efteling Seniorenmiddag op vrijdagmiddag 20 mei verzorgen de vrijwilligers weer een hele leuke en ongedwongen bingo met vele prijzen.

Ook is er dit weer weer voor entertainment gezorgd om de middag helemaal compleet te maken.

 

3e editie
Na het grote succes van 2018 en 2019, zal er in 2022 op vrijdagmiddag 20 mei vanaf 12.30 uur wederom een Efteling Seniorenmiddag met bingo worden georganiseerd. Een leuke middag met vele bingoprijzen maar ook met volop entertainment en andere activiteiten. Na de eerste 3 bingo rondes zal er een pauze zijn zodat alle gasten even kunnen ontspannen. Na afloop van de laatste rondes zal er ook weer entertainment zijn om nog even gezellig af te sluiten en nog de mogelijkheid voor een hapje en/of drankje. Door de sponsoring/medewerking van o.a. de Efteling en diverse winkeliers is deze middag wederom gratis toegankelijk en krijgt iedereen tevens een kopje koffie of thee met iets lekkers aangeboden.

 

Dankbaar
Deze middag is voor iedereen die mee wil doen maar natuurlijk zeker een mooie gelegenheid om je moeder, vader, oma, opa, tante, oom of wie dan ook die in een bejaardenhuis of verzorgingstehuis zit, eens mee uit te nemen en een super mooie middag te geven. Of ze wonen nog op zichzelf maar zijn graag wat meer onder de mensen. Kom met ze mee naar onze Efteling Seniorenmiddag, ze zullen het waarderen!

Alle benodigde info
Bingoboekjes (6 rondes) zijn te koop voor €7,50. Wil je zelf meedoen of wil je iemand een leuk middagje uit gunnen, reserveer dan snel. Een mail sturen naar info@pleinfestivalkaatsheuvel.nl is ook mogelijk. Reserveren is noodzakelijk i.v.m. de zitplaatsen die we in gereedheid mogen brengen en natuurlijk mogen eventuele begeleiders, familieleden of vrienden ook deelnemen aan de bingo. De Pleintent gaat om 12.30 uur open, om 13.00 uur zal de bingo starten en we hopen de middag rond 17.00 uur te sluiten.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Back To Top