skip to Main Content

Pleinfestival maakt “750 jaar” ook mee!
In 2019 vieren de inwoners en ondernemers in de gemeente Loon op Zand groot feest. Het feest van “750 jaar Heerlijkheid/Gemeente Loon op Zand”. Dit zullen we ook uitgebreid vieren tijdens het Pleinfestival van 23 tot en met 26 mei. Op allerlei manieren zult u dit merken in het festivalprogramma van Plein- festival 2019.

Efteling Seniorenmiddag
Tijdens de Efteling Seniorenmiddag op vrijdagmiddag 24 mei verzorgt
de Stichting 750 Jaar een passende versnapering bij de kof e en thee. In 750-sfeer werken landjonkers en jonkvrouwen mee in de bediening en verzorgen we in samenwerking met Heemkundekring De Ketsheuvel een
deel van het middagprogramma met muziek, beelden en voordrachten in stijl.
Cof n Dodgers
Tijdens de Efteling Seniorenmiddag is er natuurlijk ook weer voor live muziek gezorgd en dit jaar is het de eer aan de band Cof n Dodgers van zanger Peter Maunder. Na jaren in Engeland te hebben gespeeld, werd hij eenmaal terug in Nederland in de jaren ‘90 gevraagd om o.a. op te treden op het Countryfestival
in Zevenbergen. Door overal op te treden en te jammen ontmoet je veel andere muzikanten en zo kwam Peter ongeveer 6 jaar geleden Henk Romijnsen tegen. Het klikte en ze besloten samen te gaan optreden. In de tijd daarna kwamen de andere mannen Norbert, Jan en Marco bij de band en waren ze in 2017 eindelijk compleet. Inmiddels spelen ze blues, country & rock muziek van artiesten zoals Willy Nelson, Johnny Cash, The Eagles & Elvis. Gegarandeerd een middag vol herkenbare muziek dus!

Efteling Seniorenmiddag
Na het grote succes van 2018, en op veler verzoek om deze activiteit
te herhalen, zal er in 2019 op vrijdagmiddag 24 mei vanaf 12.30 uur wederom een Efteling Seniorenmiddag met bingo worden georganiseerd. Een leuke middag met vele bingoprijzen maar ook met volop muziek en andere activiteiten. Na de eerste 3 bingo rondes zal er een pauze zijn met live muziek op het podium zodat alle gasten even kunnen ontspan- nen. Na a oop van de laatste rondes zal er wederom entertainment zijn en ook weer de gezellige mogelijkheid voor een hapje en/of drankje. En tussen dit alles door zal de hilarische Jan Demmers wederom voor bingo controles, live interviews, backstage reportages & andere ongein gaan zorgen. Door de sponsoring/medewerking van o.a. de Efteling, Heem- kundekring De Ketsheuvel en diverse winkeliers is deze middag wederom gratis toegankelijk en krijgt iedereen tevens een kopje kof e of thee met iets lekkers aangeboden.

Dankbaar
Deze middag is natuurlijk ook een mooie gelegenheid om je moeder, vader, oma, opa, tante, oom of wie dan ook die in een bejaardenhuis
of verzorgingstehuis zit, eens mee uit te nemen en een super mooie middag te geven. Of ze wonen nog op zichzelf maar zijn graag wat meer onder de mensen. Kom met ze mee naar onze Efteling Seniorenmiddag, ze zullen het waarderen!
Alle benodigde info:
Bingoboekjes (6 rondes) zijn te koop voor 5 euro en de gehele opbrengst zal aan een lokaal goed doel worden geschonken. Wil je zelf meedoen of wil je iemand een leuk middagje uit gunnen, reserveer dan snel. Dit kan via het contactformulier op onze website www.pleinfestivalkaatsheuvel.nl waarbij de keuze ‘reserveren bingoboekjes’ kan worden gekozen. Een mail sturen naar info@pleinfestivalkaatsheuvel.nl is ook mogelijk. Reserveren is noodzakelijk i.v.m. de zitplaatsen die we in gereedheid mogen brengen en natuurlijk mogen eventuele begeleiders, familieleden of vrienden ook deel- nemen aan de bingo. De tent gaat om 12.30 uur open, om 13.00 uur zal de bingo starten en we hopen de middag rond 17.00 uur te sluiten.

Back To Top