skip to Main Content
Efteling Seniorenmiddag

Tijdens de Efteling Seniorenmiddag op vrijdagmiddag 24 mei verzorgen de vrijwilligers weer een hele leuke en ongedwongen bingo met vele prijzen.  Ook is er dit jaar weer voor entertainment gezorgd om de middag helemaal compleet te maken.

5de editie

Na het grote succes van voorgaande jaren zal op vrijdagmiddag 24 mei vanaf 12.30 uur wederom een Efteling SeniorenBingomiddag worden georganiseerd. Een leuke middag met vele bingoprijzen maar ook met volop entertainment en andere activiteiten. Na de eerste 3 bingo rondes zal er een pauze zijn zodat alle gasten even kunnen ontspannen. Na afloop van de laatste rondes zal er ook weer entertainment zijn om nog even gezellig af te sluiten met een drankje.

Door de sponsoring/medewerking van o.a. de Efteling en diverse winkeliers is deze middag wederom gratis toegankelijk en krijgt iedereen tevens een kopje koffie of thee met iets lekkers aangeboden.

Deze middag is voor iedereen die mee wil doen maar natuurlijk zeker een mooie gelegenheid om je moeder, vader, oma, opa, tante, oom of wie dan ook die in een bejaardenhuis of verzorgingstehuis zit, eens mee uit te nemen en een super mooie middag te geven. Of ze wonen nog op zichzelf maar zijn graag wat meer onder de mensen. Kom met ze mee naar onze Efteling SeniorenBingomiddag, ze zullen het waarderen!

Alle benodigde info:

enkel boekje € 12.50
dubbel boekje € 20.00

Wil je zelf meedoen of wil je iemand een leuk middagje uit gunnen, reserveer dan snel. Een mail sturen naar senioren@pleinfestivalkaatsheuvel.nl is ook mogelijk. Reserveren is noodzakelijk i.v.m. de zitplaatsen die we in gereedheid mogen brengen en natuurlijk mogen eventuele begeleiders, familieleden of vrienden ook deelnemen aan de bingo.

De Pleintent gaat om 12.30 uur open, om 13.00 uur zal de bingo starten en we hopen de middag rond 17.00 uur te sluiten.

Wij danken al onze sponsoren.

Back To Top