skip to Main Content

Afgelopen jaren heeft ons festival het programma uitgebreid naar alle leeftijds categorieën. Er was alleen nog 1 doelgroep waarvoor we niks hebben hadden kunnen bedenken, tot nu..

Vanaf 2018 zal het pleinfestival de vrijdagmiddag programmeren voor de senioren onder ons, zodat ook zij een leuk middagje uit hebben.
De Efteling vond dit een ontzettend mooi gebaar dat zij hebben besloten de seniorenmiddag voor 2018 te adopteren. Het zal dan ook de “Efteling Seniorenmiddag” zijn.
En aangezien senioren een ruim begrip is…; iedereen die de leeftijdsgrens van 50 heeft gepasseerd, is van harte welkom.

Wat kunt u verwachten in 2018?

De organisatie heeft voor 2018 een bingo van 10 rondes op het programma staan. Na 5 rondes zal er een pauze zijn met entertainment op het podium, zodat u even onder het genot van kopje koffie, thee, wijntje of misschien wel een glaasje advocaat met slagroom kunt ontspannen. Hierna zal de bingo hervat worden. Na afloop zal er wederom entertainment zijn en de gezellige mogelijkheid voor een hapje of drankje.

De tent gaat om 13.00 uur open, 13.30 uur zal de bingo starten en we hopen de middag rond 17.30 uur te sluiten.

Boekjes kosten € 5,- en de opbrengst van de boekjes zal geschonken worden aan een goed doel.

We willen u vragen om van te voren uw boekjes te reserveren zodat wij een goede inschatting kunnen maken van de zitplaatsen die we voor u in gereedheid mogen brengen.

Reserveren kan via onze website www.pleinfestivalkaatsheuvel.nl of via info@pleinfestivalkaatsheuvel.nl Boekjes gereserveerd? Meld je dan ook zeker aan op Efteling Seniorenmiddag om op de hoogte te blijven.

Back To Top