skip to Main Content

Woonzorgcentrum Eekhof, locatie van Schakelring, krijgt cheque uitgereikt vanuit het Pleinfestival te Kaatsheuvel

Uitreiking cheque Pleinfestival 2017.1Kaatsheuvel – woensdag 30 augustus jl. kwamen meerdere bestuursleden van het Pleinfestival op bezoek in Eekhof met een mooie boodschap. In 2017 kende het Pleinfestival in Kaatsheuvel een extra activiteit. Ter ere van Moederdag organiseerde het bestuur een “High Tea”. De opbrengst, zo vond men, moest aangewend worden voor een maatschappelijk doel. Joost van de Wouw, voorzitter van het Pleinfestival: “Omdat medewerkers van Eekhof enthousiast hadden aangegeven mee te willen werken aan deze High Tea, is besloten de opbrengst ten goede te laten komen aan de mensen die in Eekhof wonen en leven”.

Het bestuur vond ook andere partners (restaurant Jij & Ik, Albert Heijn, Slagerij Noorderveen, Bakkerij Mulder en Lions Club) in Kaatsheuvel bereid hun bijdrage te leveren aan deze High Tea en daarmee aan het goede doel “de bewoners van Eekhof”.

Alle bewoners kregen afgelopen woensdag een kop koffie met gebak en wachtten met spanning op het bedrag wat op de cheque vermeld zou staan. Anneke Jansen, locatiemanager van Eekhof, en Joost van de Wouw onthulden het geweldige bedrag van €1500,-. Anneke Jansen: “Hier zijn we heel blij mee! Het bedrag zal ten goede komen aan projecten waar we in het belang van de bewoners van Eekhof aan werken, zoals het verhogen van het woongenot of het zoveel mogelijk vrijheid ervaren en deel uit blijven maken van de samenleving”. Naast de cheque krijgt Eekhof de komende jaren een stand tijdens de braderie van het Pleinfestival aangeboden.

Alle bewoners van Eekhof en de medewerkers en vrijwilligers van Schakelring, locatie Eekhof bedanken de organisatie van het Pleinfestival en iedereen die betrokken is geweest bij dit mooie geschenk.

Back To Top