skip to Main Content

vrijwilligers gezocht!!

Pleinfestival Kaatsheuvel, zoekt jou!

Het Pleinfestival in Kaatsheuvel is een regionaal begrip, al vele jaren verzorgt zij een vierdaags evenement voor jong en oud. Een evenement als het onze kan niet zonder enthousiaste vrijwilligers. Naast het bestuur en coordinatoren die het jaar rond bezig zijn om inhoudelijk een prachtig programma te maken zijn er vele vrijwilligers aan het werk tijdens de opbouw, afbouw en het evenement zelf.

Vele handen maken licht werk is een prachtig gezegde maar oh zo waar. Wij zijn daarom op zoek naar vrijwilligers van alle leeftijden, man, vrouw, full-time of part-time het maakt ons niet uit.
Waar het om gaat is je enthousiasme en dat je gedurende de tijd dat je ons graag wilt helpen met ons deelt.
Het kan natuurlijk zo zijn dat je niet alle dagen de mogelijkheid hebt om ons te helpen dat hoeft uiteraard niet, wij zijn blij met alle uurtjes die je aanwezig kunt zijn.

Het maakt ook niet uit wat je kennis is, heb je affiniteit met techniek, opbouw of afbouw, horeca of bijvoorbeeld administratie en wil je je kennis verbreden of uitbouwen en heb je een positieve energie dan ben je welkom!!
Een enthousiast team wil je graag wegwijs maken binnen de organisatie.

Via ons secretariaat kun je kenbaar maken dat je je kennis, kunde etc. graag met ons wilt delen. Wil je op voorhand wat meer informatie dan kun je mailen met info@pleinfestivalkaatsheuvel.nl

Graag tot zien op het Pleinfestival in Kaatsheuvel.

Ohh ja, natuurlijk is het zo dat gedurende je inzet goed voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Back To Top