skip to Main Content

Pleinfestival zoekt vrijwilligers

2017 afbeelding vrijwilligers gezochtHet Pleinfestival Kaatsheuvel wordt georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers uit Kaatsheuvel en omgeving. Het bestuur wordt ondersteund door coördinatoren die ieder, samen met een commissie, de verantwoording hebben voor de organisatie, invulling en uitvoering van een programmadeel.

Wij zoeken nog voor vrijwilligers voor:

TECHNISCHE COMMISSIE:

Voor de opbouw van het festivalterrein zoeken we mensen die van aanpakken weten.  Je zorgt er samen met je collega vrijwilligers voor dat het terrein voorzien wordt van water en stroom en dat de nodige drang- en bouwhekken worden gehaald en geplaatst.  Ook het plaatsen van de bar en toebehoren behoren tot de werkzaamheden. Gedurende het festival verleen je hand – en spandiensten waar nodig.  Het bezit van een rijbewijs is een pré. Dus ben jij vanaf maandag 8 mei t/m maandag 15 mei, 1 of meerder dagen beschikbaar en heb je zin om mee een feestje  te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Technische Commissie is een ploeg enthousiaste, collegiale mensen die er samen de schouders onder zetten. Op maandag na afloop van het festival help je mee om alles weer af te breken en terug te brengen.

PLEINERGY

Voor Pleinergy zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om iets voor de basisschooljeugd te organiseren en interesse heeft in muziek en dans. Samen met het Pleinergyteam bedenk je spellen, activiteiten, regel je dans- en muziekgroepen en ben je op zaterdagmiddag aanspreekpunt voor de diverse organisaties die deelnemen.

BRADERIE

Voor de Braderie op zondag zoeken wij mensen  die willen assisteren bij de op- en afbouw van de marktkramen. Op zondagochtend al vroeg uit de veren om samen met een team van ± 5 mensen er voor te zorgen dat de kramen op de juiste plaats komen te staan. Na afloop van de Braderie zorg je er weer voor dat de kramen weer afgebroken worden.

Tevens zoeken wij mensen die tijdens het festival de backstagecontrole willen verzorgen. Dit gebeurt in teams van 2 personen. Een team is een gedeelte van de avond of middag verantwoordelijk voor de toegang tot het backstageterrein.

Heb jij zin om samen met ons  van het Pleinfestival 2017 een grandioos feest te maken?

Neem dan contact met ons op via pr@pleinfestivalkaatsheuvel.nl of reageer via het contactformulier

Back To Top