skip to Main Content

De organisatie is nog druk bezig om een mooie invulling aan het programma te geven.

ZATERDAG 25 MEI – 13.00 uur

De zaterdagmiddag van het Pleinfestival is
zoals vanouds weer bestemd voor de
kinderen, maar tijdens Pleinergy is er ook volop Middeleeuwse actie! De kinderen mogen verkleed komen en zo hebben we, met ondersteuning van 750 jaar Heerlijkheid/Gemeente Loon op Zand, een heus kasteel
waarop naar hartenlust kan worden gespeeld, gesprongen en geklommen! Daar- naast is er ook een leuk middeleeuws steekspel waaraan de
kinderen kunnen deelnemen en er zijn mooie maskers voor de jonkvrouwen en ridders om te versieren. Er staat zelfs een middeleeuwse Photobooth, waar de kids een leuke foto kunnen laten maken tegen een mooie achtergrond: een mooi aandenken aan een fantastische en bijzondere middeleeuwse middag! Wij nodigen alle kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar uit voor een hele jne en bijzondere middag! Maak het mee!

Eerste Judoclub Kaatsheuvel
Tijdens het pleinfestival op zaterdag
25 mei, is Eerste Judoclub Kaatsheuvel
aanwezig met een echte judomat.
Naast een demonstratie van de eigen leden, is iedereen de hele middag
welkom om op de mat te stappen en mee te doen met de verschillende workshops. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen bij de vereniging terecht voor jiujitsu. Judo wordt al aangeboden vanaf 5 jaar. In de lessen staan plezier, respect en sportiviteit centraal. Een belangrijk onderdeel van de sport is het op de juiste manier leren vallen dmv gediplomeerde docenten. Een belangrijke vaardigheid die niet alleen op de mat, maar ook in het dagelijks leven goed van pas kan komen.
Naast de lessen worden er ook veel activiteiten georganiseerd. Soms zijn dat sport gerelateerde activiteiten, zoals een judo4daagse, maar de leden gaan ook regelmatig gezamenlijk een dagje weg of zelfs een paar dagen op kamp.
Heb je interesse om een proe es te volgen, neem dan contact op via
info@judoclub-kaatsheuvel.nl of kijk eens op
www.judoclub-kaatsheuvel.nl.
Wij hopen jullie allemaal tijdens het pleinfestival te zien, of bij ons op de mat in de nieuwe Werft.

Family Fit Healthcenter
Binnen Family t Healthcenter zijn er diverse sportactiviteiten te beleven. Een van die activiteiten is het volgen van Les Mills groepslessen waar- bij voor ieder wat wils aanwezig is! Van pure kracht en controle tijdens een BODYPUMP en CXWORX les naar cardio tijdens een GRIT STRENGTH of BODYCOMBAT. Of houd je meer van pilates en yoga zoals bij BODY- BALANCE? Daarnaast wordt er ook regelmatig het dak eraf gedanst tijdens een SH’BAM les! Les Mills BARRE is de nieuwste aanwinst op het rooster: Een tness workout gebaseerd op bewegingen uit Klassiek Ballet. Naast de Les Mills groepslessen kun je bij Family t ook terecht om te trainen op de Milon Cirkel. Benieuwd wat we laten zien? Kom dan kijken op 25 mei om 13:20 uur!

Astir Dance Art & Kadance
Astir Dance Art is een vaste, graag geziene partij op het Pleinfestival. Wij laten op zaterdag 25 mei 2019 verschillende variaties in dansstijlen zien tussen 14.10 en 14.40 uur. Van wedstrijddansgroepen, tot amateur- groepen die puur voor hun plezier dansen.
Kom jij op 25 mei een kijkje nemen en ben je daarna helemaal enthousiast?
Dan nodig ik je graag uit voor een gratis proefles naar keuze!
Kadance is een jaar geleden opgestart en staat nu al te swingen! We geven les in tal van dansstijlen, voor jong en oud: peuter-kleuterdans, klassiek ballet, jazzdance, moderne dans, hiphop, breakdance en pilates. Het Kadance-team wil iedereen inspireren om te gaan dan- sen, want iedereen kan het en je bent nooit te oud óf te jong om te dansen! Tijdens het Pleinfestival laten we
zien hoe bevlogen onze dansers zijn. We demonstreren zowel klassiek, jazz, modern als hiphop en breakdance; iedereen telt en iedereen danst vrolijk mee!

Kids Radio
Wij zijn het enige landelijke radiostation speciaal voor kinderen. Bij ons hoor je de grootste hits van nu, leuke Efteling-muziek en sprookjes. Maar we houden je ook op de hoogte van alle nieuwtjes uit de Efteling. Je kunt naar ons luisteren via de kabel, via de TV, op internet of via onze app

Back To Top