Op zaterdag avond staat het Pleinfestival geheel in het teken van het populaire en gratis toegankelijke Meezingfestijn. Diverse artiesten, zowel regionaal als landelijk bekend, komen optreden om de boel op z’n kop te zetten. Van meezingers tot feestmuziek, van Neder-rock tot levensliederen; je kunt van alles verwachten! Het programma start om 19.30 uur met DJ Stefan die iedereen zal gaan opwarmen. Daarna kan er genoten worden van o.a. Frans Duijts, Snollebollekes, Rob Grijsbach en Loos Alarm waarbij de presentatie uiteraard weer in de bekwame handen van Sjoerd Dijkstra & Eric Dankers is gelegd. De gratis toegankelijke avond begint om 19:30 in de Pleintent en zal eindigen om 24:00 uur. Kom op tijd om een plek in de tent te hebben!

DJ Stefan: van alle (muziek-)markten thuis!
DJ Stefan zal met zijn mix van allround muziek zoals Top 40, House, Reggaeton & Nederlandstalig elke zaal / club of feesttent volledig op zijn kop zetten! Een ideale opwarmer dus voor al het geweld van de Meezing artiesten zal gaan losbarsten!
Ondanks dat Stefan van Wanrooij pas 19 jaar is heeft hij zijn skills al op veel locaties mogen laten horen. Zo draait hij ook onder de naam “TAHVO” in diverse clubs met o.a. de genres Moombahton, Urban, Dancehall & Bubbling! Wij zijn dan ook zeer verheugd dat hij de opening van het Meezingfestijn wil verzorgen.

Rob Ronalds:
In 1992 deed Ronalds mee aan de Soundmixshow en kreeg hij zijn eerste bekendheid. Hij werkte daarna oa op TV bij Te Land, Ter Zee en in de Lucht, bij Ab Normaal (kennen we dat grappige roze konijn met die grote mond nog?!?) en werd zanger van het Cooldown Café. Talrijke hits later, zoals de ultieme carnavalshit ‘Kleine blonde Mariandel’, ‘Haar rode lampie’ & ‘Meisjes van de Nacht’, is hij dé feest-entertainer om zaterdagavond 13 mei in de tent van Pleinfestival Kaatsheuvel een live-optreden te geven

Frans Duijts:
Frans Duijts tourde al enige jaren door het land als imitator van zijn grote held André Hazes. Hoewel hij het geweldig vond was het een stiekeme droom het ooit met eigen repertoire te proberen. De omslag kwam eind 2005. Frans bracht het door Pierre Kartner (vader Abraham) geschreven nummer “Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij” uit en werd door deze superhit plotsklaps wereldberoemd in Nederland.
Vele TV-optredens later, zoals in ‘De Zomer voorbij’, ‘Beste zanger van NL’ en ‘De Wereld draait door’, kent iedereen Frans. Ook de grote radiostations doen mee. Daniël Dekker op Radio 2, Giel Beelen en Rob Stenders van 3FM, Edwin Evers bij Radio 538, allemaal draaien ze Frans Duijts. Om over de regionale en Nederlandstalige stations nog maar te zwijgen, maar die hadden de zanger al eerder omarmd. “Het levenslied is nou eenmaal een taal die iedereen begrijpt”, aldus Frans die zich inmiddels één van de populairste volkszangers van Nederland mag noemen. Eindelijk komt deze ster nu schitteren op het Meezingfestijn te Kaatsheuvel. Trots zijn we!!!

Snollebollekes:
Ook zo gesprongen op “Springen Nondeju” van Snollebollekes met carnaval? En geniet je ook elk weekend in je favoriete feestcafé van “Vrouwkes” terwijl je iedere avond thuis met de kids “Links Rechts” aan het meezingen bent? En dan hebben we het nog niet eens over “Bam Bam“, “Snollebolleke” en al die andere super hits! Inderdaad; dé sensatie van de laatste jaren komt op het Meezingfestijn in Kaatsheuvel een hyperactief optreden geven dat zelfs in Tilburg gevoeld gaat worden! De Pleintent wordt extra verankerd, de mega airco’s zijn ingehuurd, extra vrijwilligers worden ingevlogen en de glazen fris, bier en wijn worden dubbel stevig vastgezet op de bars. Oftewel met Snollebollekes zijn we verzekerd van Feest met een hoofdletter “V”. Zijn jullie er ook bij?

Loos Alarm:
Nederpop op z’n best! Al 13 jaar brengt Loos Alarm hét “Vrienden van Amstel” gevoel op feesten en festivals, zelfs enige tijd in opdracht van het bekende biermerk en o.a. in het voorprogramma van Xander de Bousonjé, Rowwen Heze en de 3 J’s. Na hun memorabele Pleinfestival-optreden in 2016 waar ze op de zondagmiddag niet te stoppen waren en de tent uitpuilde, zullen ze nu herkenbare Nederpop-rock ten gehore brengen, afgewisseld met de broodnodige meezingers en feestnummers. Eén set vol gas, vol adrenaline, vol gelal, vol feest en met heel veel zweet! Een zeer waardige deelnemer aan het Meezingfestijn waarbij de lat wederom hoger wordt gelegd. Laat alle alarmbellen rinkelen, hier is Loos Alarm!!!

Peer & Geer: hèt feestduo uit het Brabantse Oeffelt
Peer en Geer stonden al bijna 25 jaar tijdens het plaatselijke carnaval samen op de bühne tot ze werden gevraagd om op te treden op de kermis te Oeffelt. Natuurlijk wilden ze dat en sinds die middag werd het een gekkenhuis met vele, vele, vele optredens.
Peer en Geer staan voor een optreden vol sfeer en gezelligheid waarbij ze pas tevreden zijn als het publiek geniet en plezier heeft. Een optreden bestaat dan ook uit Nederlandse feestnummers waarvan er een aantal in een Peer en Geer jasje gestoken zijn. Inmiddels hebben ze ook een tweetal eigen nummers uitgebracht. Feestplezier verzekerd dus!

Rob Grijsbach: Landelijk bekend in Kaatsheuvel en omstreken!
Als je zegt een populaire Kaatsheuvelse zanger die tot ver buiten de regio bekend en geliefd is, dan is dat natuurlijk Rob Grijsbach! Een rasartiest in hart en nieren en met zijn hele grote aanhang van fans zal de Pleinfestivaltent al bijna gevuld zijn. Het liefst zou het publiek hem ieder jaar laten terugkomen zo blij is Kaatsheuvel met deze plaatselijke volksheld. Hij heeft dan ook al vele malen opgetreden op het Pleinfestival. Hij heeft tijdelijk wat stemproblemen gehad maar hij zal op het Meezingfestijn voor de volle 200% zijn comeback maken! Zoals hij zelf zegt: “Dit optreden wil ik voor geen goud missen!!!” Zijn jullie er ook bij om hem een groots welkom te geven?