skip to Main Content

Dit jaar 4 landelijke bekende artiesten op het Meezingfestijn

Zaterdagavond, meezingavond! Op het populaire Meezingfestijn hebben we dit jaar echt voor iedereen wat te feesten. Allerlei Nederlandstalige artiesten, zowel lokaal, regionaal als landelijk bekend, komen Kaatsheuvel laten schudden op haar 750-jarige grondvesten.
Levensliederen, meezingers, carnaval, nederrock, populair maar ook complete chaos; het is deze avond allemaal ingepland voor jullie!

 

Programma

Welke artiesten het zijn maken we binnenkort bekend, hou dan ook zeker onze Facebookpagina in de gaten. Maar geloof ons, het aanbod is wederom super en gegarandeerd feest! Zo hebben we dit jaar alleen al 4 landelijke bekende artiesten en sluiten we de avond af met een wel zeer spectaculaire band. Zo blijven we het Meezingfestijn ontwikkelen! En tussen dit alles zijn natuurlijk ook weer de vertrouwde gezichten van Sjoerd Dijkstra & Eric Dankers present die de enorme uitdaging hebben om deze avond in goede banen te leiden en alles losjes aan elkaar te kletsen.

Tijden

De Pleintent voor deze gratis toegankelijke zaterdag avond gaat open om 19:00 en de muziek zal stoppen om 24:00 uur. Dus kom op tijd en verzeker jezelf van een plek in de tent want we starten vroeg dit jaar!

Back To Top