Op zaterdag avond 26 mei staat het Anton Pieckplein te Kaatsheuvel natuurlijk weer geheel in het teken van het populaire en gratis toegankelijke Meezingfestijn. Diverse artiesten, zowel regionaal als landelijk bekend, komen optreden in de Pleintent om de boel op z’n kop te zetten. Van meezingers tot feestmuziek, van nederrock tot levensliederen en van carnaval tot populair Nederlandstalig; je kunt van alles verwachten!

In 2017 gaven oa Snollebollekes, Rob Grijsbach & Frans Duijts shows weg die in ons geheugen gegrift blijven staan en dat zeker nog om die honderden personen die overal buiten de tent stonden om maar een glimp op te kunnen vangen.

Voor dit jaar zijn de Lawineboys al bekend gemaakt; de feestsensatie van de laatste jaren. Zij zijn o.a. bekend van de superhit “Sex met die kale” maar zijn ook bekend van andere feesthits zoals oa “Joost (is anders geaard)”, “Zuipen”, “Wat zullen we drinken” en “Marianne”.

De rest van de artiesten zullen de komende maanden bekend gemaakt worden.
Het programma start om 19.30 uur waarbij de presentatie uiteraard weer in de bekwame handen van Sjoerd Dijkstra & Eric Dankers is gelegd.

De gratis toegankelijke avond zal eindigen om 24:00 uur. Maar kom op tijd om een plek in de tent te hebben!