skip to Main Content

Horecatoppers gezocht voor het weekend van 19 tot en met 22 mei 2022

Sinds enkele jaren is de horeca binnen ons festival in eigen beheer. Deze keuze is er 1 geweest met een goud randje. Dankzij deze keuze hebben wij iets meer inkomen om een mooi, spetterend en bruisend programma neer te zetten en het allerbelangrijkste het festival GRATIS houden voor alle bezoekers van de gemeente Loon op Zand en omstreken.

 

Net als voorgaande seizoenen zijn wij weer op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen achter de bar met vullen, tappen, inschenken en uitgeven.

Dit kan je, net als voorheen, ook doen voor je vereniging of stichting. Elk uur dat je ons dan helpt zal het Pleinfestival dan een donatie doen in de door jou opgegeven club van keuze. Dit mag ook een club zijn waarvan jij geen lid bent, maar welke jij wel een extra centje gunt.

 

Heb je afgelopen seizoen, 2019, bij ons achter de bar gestaan dan zal je automatisch benaderd worden of je ons dit jaar weer wil helpen. Heb je zoveel geduld niet meer en sta je te springen om je aan te melden of heb je nog nooit ons geholpen en wil je de sfeer ook proeven die bij ons hangt dan kan je je uiteraard ook aanmelden.

 

Het aanmelden kan via het contact formulier op deze website horeca personeel gezochtof stuur een e-mail naar horeca@pleinfestivalkaatsheuvel.nl

 

We hopen je weer te zien van 19 tot en met 22 mei 2022 voor of achter bar 😉

Back To Top