skip to Main Content

ALLES OP EEN RIJTJE

Er valt veel te zien en te beleven tijdens het Pleinfestival. We zetten alles nog eens op een rijtje:

 

FAMILIE AVOND (nieuw)
DONDERDAG 26 MEI • vanaf 16:00 uur
Speciaal voor de kids en de papa’s/mama’s, opa’s/oma’s,  een familie programma met pannenkoeken/donuts versieren, kinderbingo, schminkster en DJ.
Natuurlijk is alles gratis voor de kids!

KICK OFF!
VRIJDAG 27 MEI • 20:00 tot 24:00 uur
Dit jaar komt de enige echte VERONICA DRIVE-IN SHOW “Alleen Echte Hits!” incl. plasmaschermen, een LED-decor, een moderne lichtshow en 2 DJ’s.

PLEINERGY
ZATERDAG 28 MEI •  12:00 tot 17:00 uur
Er is van alles te doen voor de kids: diverse optredens, sport en spel, demonstraties en vele leuke activiteiten zoals o.a. hockeydemonstratie, golfclinic,  een rodeokameel, kleutertuin, bloembakjes maken, ballonnen clown en een schminkster. Dus kom gezellig mee doen!

OPENING ANTON PIECKPLEIN& MEEZINGFESTIJN
ZATERDAG 28 MEI • 19:45 tot 24:00 uur.
De officiële opening van het Anton Pieckplein met een spectaculair optreden van Gers Pardoel en daarna andere bekende artiesten zoals John de Bever, Gebroeders Ko en Jan van Brusselband: 100% feestgarantie dus! Extra lokale artiest toegevoegd aan programma!!

 

BRADERIEFESTIVAL
ZONDAG 29 MEI • 12:00 tot 19:00 uur
Met ruim 100 kramen, de Kindervrijmarkt en heel veel (straat-)entertainment.
NIEUW:  Junior Songfestival on Tour met live optredens van Rachel en Ralph Mackenbach (let op: deze show start om 13:00 stipt!) en vanaf 15:00 uur 1 podium met 2 superbands: De Booze Band & Loos Alarm. Natuurlijk ontbreekt het straatentertainment niet: De Kromme Noten en magician Richard Stooker zullen elk op hun eigen wijze het publiek vermaken.
Uiteraard kunt u voor een hapje terecht bij de kramen in onze “eetstraat”. Voor het drankje kunt u terecht in onze Pleinfestivaltent.
De klantvriendelijk geprijsde munten kunnen ook door middel van “pinbetaling” voldaan worden.

ALLE DAGEN KERMIS.

Back To Top