skip to Main Content

Waar wilt u informatie over?

Bestuur

Het bestuur van Stichting Pleinfestival bestaat uit de volgende personen:

Joost v.d. Wouw – Voorzitter
Wil van Beers – Vicevoorzitter
Marlouk v.d. Griendt – Secretaris/Braderie/seniorenmiddag/Sponsoring, PR en Communicatie
Frank Keijsers – Penningmeester
Marcel van Kuijk – Technische commissie
Sjoerd Dijkstra – Entertainment Commissie
Eveline van den Houdt – Horeca

Festivalkrant

Ieder jaar brengt de organisatie in eigen beheer een festivalkrant uit. In 2020 wordt deze in week voor het festival in de regio bezorgd. De inwoners worden met de festivalkrant geïnformeerd over de evenementen en activiteiten van het Pleinfestivalweekend.

Oplage
61.000 stuks

Bezorgingsgebied
De Moer, Dongen, Drunen, Elshout, ’s Gravenmoer, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Nieuwkuijk, Sprang-Capelle, Udenhout, Vlijmen, Waalwijk en Waspik.

Adverteerders
Dankzij de vele adverteerders is het voor de organisatie mogelijk om in eigen beheer de informatieve festivalkrant uit te brengen, waarbij zij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wilt u de organisatie ondersteunen met het plaatsen van een advertentie? Neem dan contact op via het contactformulier voor vrijblijvende informatie.

Stichting Pleinfestival Kaatsheuvel

(ook wel bekend als “Pleinfestival”)

Postbus 203

5170 AE  Kaatsheuvel

K.v.K. Tilburg 411 00051

RSIN: 009661487

 

Bereikbaarheid

Naar het Pleinfestival? Kom op de fiets!
Het Pleinfestival is een druk bezocht evenement. De parkeergelegenheid in het centrum is beperkt. Voor degenen die in de buurt wonen luidt dan ook het advies: pak de fiets of kom te voet. Deze is in de Peperstraat, bij het Klavier. Ter hoogte van het trafohuisje.

Pinnen? Ja graag!

Bij het Pleinfestival voor het mogelijk om te pinnen. Het is niet alleen veiliger voor de bezoeker maar zeker ook voor ons als organisatie. Daarom een vriendelijk verzoek om hier zo veel mogelijk gebruik van te maken.

Back To Top