skip to Main Content

Rotary Moederdag High Tea

Verras nu je moeder met een fantastische Rotary High Tea terwijl je ook nog eens voor 100% het goede doel steunt! Dat kan op zondag 14 mei tijdens het Pleinfestival Kaatsheuvel. Tussen 12:00 en 14:00 uur wordt de Pleintent omgetoverd tot een sfeervol restaurant waar je met het hele gezin kunt genieten van een uitstekend verzorgde High Tea.18056950_1388823904489681_8665003117441610109_n
Jullie worden verwelkomd met een glaasje heerlijke bubbels van onze huisleverancier Barefoot Wine & Bubbly. Daarna schuiven jullie aan om te genieten van o.a. diverse belegde broodjes, zoete hapjes, mini worsten- en koffiebroodjes, mini muffins en mini appelflappen. Tijdens de High Tea wordt er uiteraard onbeperkt thee/koffie geschonken en de Rotary Moederdag High Tea wordt feestelijk afgesloten met verschillende soorten fruit. Maar ook aan de kinderen is gedacht! Voor hen is er ranja, een kleuterspeeltuin en Yet’s Colours is aanwezig om te schminken. Onze vrijwilligers doen hun uiterste best om van deze High Tea een waar hoogtepunt van Moederdag te maken!
Na afloop van de High Tea kunnen jullie oa genieten van de Braderie en de unieke duo-optredens van Rockcoverband AR!E & Van Eigen Bodem in de Pleintent.
Kaarten à € 7,50 (da’s geen geld toch?) zijn verkrijgbaar bij Primera Kaatsheuvel en via info@pleinfestivalkaatsheuvel.nl. Let op: de opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan zorgcentrum Eekhof.
Deze zeer speciale Rotary Moederdag High Tea wordt mede mogelijk gemaakt door: Albert Heijn, Slagerij Noorderveen, Joost Geelen AGF, Restaurant Jij&Ik en Brood en Banket Mulder

Back To Top